hotness 0
News

Trouwen in Skryim wordt een stuk lastiger met deze mod

Gepost door

The Elder Scrolls V: Skyrim is al enige tijd op de markt, namelijk al meer dan tien jaar. De wereld van Bethesda Softworks is immens populair voor modders om nog meer uit het spel te halen dan de ontwikkelaars destijds hebben weten te bewerkstelligen. De ene mod zorgt voor een meer serieuze toevoeging dan de ander. De mod Immersive Rejections maakt in ieder geval het liefdesleven in Skyrim een stuk interessanter.

Het is in Skyrim namelijk mogelijk om te trouwen. Oorspronkelijk werden je huwelijksaanzoeken altijd positief beantwoord, maar de mod Immersive Rejections gooit roet in het eten. Met soms lachwekkende antwoorden wordt jouw romantische geste soms de grond in geboord. Denk aan reacties als 'Ik ben niet dronken genoeg om ja te zeggen''

Modder JaySerpa is verantwoordelijk voor de mod. Het is niet de eerste keer dat hij de handen uit de mouwen steekt voor een Skyrim-mod. Eerder verschenen mods om door sleutelgaten te gluren en werden NPC's op meerdere manieren boos als je ze onverwachts wekte.

0 reacties op "Trouwen in Skryim wordt een stuk lastiger met deze mod"