hotness 9
The Crew: Motorfest Cover
News

Ubisoft geeft een glimp van het tweede jaar van The Crew: Motorfest

Meet the Case Squad

Gepost door

Een tweede jaar van The Crew: Motorfest ligt in het verschiet en met dat aan de horizon, heeft Ubisoft ons een glimp gegeven van wat we mogen verwachten ervan.

The Crew: Motorfest Year Two zal een nieuw eiland introduceren, gevuld met nieuwe voertuigen, nieuwe playlists en de zogenaamde Chase Squad, welke achtervolgingen een heel stuk spannender zal gaan maken met langverwachte PvE-content, waarbij jij degene bent die de achtervolging inzet!

Year Two zal beginnen in november van dit jaar en geeft alle spelers gratis toegang tot de nieuwe content. Zo kan elke speler afreizen naar Maui om meer dan 100 km² te verkennen en nieuwe landschappen te bewonderen, waaronder de stad Kahului, het Haleakalā National Park vol bamboebossen en de prachtige Ohe'o Gulch Sacred Pools.

Year Two zal hiernaast ook de geliefde afspeellijst Made in Japan terugbrengen met nieuwe neonraces en locaties in Volume 2. Ubisoft heeft echter laten weten hier pas in september verder over uit te zullen weiden, wanneer ze een The Crew Showcase organiseren.

0 reacties op "Ubisoft geeft een glimp van het tweede jaar van The Crew: Motorfest"