hotness 0
Battlefield 2042
News

Vecht in Zuid-Afrika in het vierde seizoen van Battlefield 2042

Een nieuw seizoen met nieuwe items

Gepost door

Volgens Electronic Arts wordt 2042 een bijzonder gewelddadig jaar. Dit is het jaar van Battlefield 2042, de naam zegt het eigenlijk al en het vierde seizoen gaat beginnen. De oorlog rekt zich uit naar Zuid-Afrika, waar keihard gevochten zal worden om iedere meter grond. Verder zijn er voor het nieuwe seizoen nieuwe wapens, een nieuwe specialist, je kunt ook nog eens de Blitzkrieg voortzetten met een nieuw voertuig. Verder zijn er, tegen betaling, allemaal nieuwe cosmetische items in de nieuwe premium Battle Pass.

Flashpoint

De nieuwe map speelt zich af in Zuid-Afrika waar de oorlog verder gaat. De grote vlaktes met kale rotsen maken het ideaal voor voertuigen om dekking te zoeken en zo op het meest tactische moment toe te slaan. Ook zijn er veel gebouwen waar de spelers verstrikt zullen raken in close quarter combat die nodig is om te winnen.

Camila 'Bliasco'

De nieuwe specialist heet Camila en is gespecialiseerd in het zetten van hinderlagen. Verder is ze opgeleid om zo stil mogelijk te zijn en kunnen detectors haar niet direct opmerken. Verder kan ze met haar X6-infiltartion Device ervoor zorgen dat vijandige apparatuur haar in niet in het vizier kunnen houden en kan ze dead zones maken. In deze dead zones wordt dan de vijandige hardware gedetecteerd en die is zichtbaar voor het hele team, zodat er iets aan kan worden gedaan.

Nieuwe wapens, een voertuig en gadget

Zoals bij ieder nieuw seizoen kunnen wapens en voertuigen niet worden genegeerd. Er zijn diverse nieuwe wapens beschikbaar, zoals de Super 500 shotgun. Deze is gemaakt om door de vijandelijke linie heen te breken en is zeer geschikt om iemand van dicht bij een gat in zijn buik te toveren. Hoewel het lugubere magie is, kan het wel helpen met de overwinning. De CAV-brawler is een voertuig dat speciaal is ontworpen om je snel te verplaatsen door kleine ruimtes. Heb je het voertuig in je bezit, dan kan het ook worden gebruikt als teamspawner en dat maakt het op zichzelf een erg nuttig stukje gereedschap. Ook de SPH Explosive Launcher-gadget mag niet onbenoemd blijven. Met deze launcher kun je kleefbommen schieten, die blijven plakken, zodat ze de vernietiging zaaien die nodig is als een tank je probeert te veranderen in een goed stuk gebakken vlees.

0 reacties op "Vecht in Zuid-Afrika in het vierde seizoen van Battlefield 2042"