hotness 0
Steam Deck Cover
News

Verras jezelf met nieuwe games voor je Steam Deck

Wie weet wat je krijgt

Gepost door

Nog voor diens lancering was duidelijk dat Valve's Steam Deck niet alle games op het platform zou kunnen draaien. VR-games waren een inkoppertje, maar ook genoeg andere titels werken (nog) niet op de handheld.

Dit resulteerde in een rating-systeem op de webshop, die laat zien of een game speelbaar is en of dat beperkingen met zich meebrengt; iets waar verkopers slim op ingesprongen zijn met speciale bundels vol games die een positief advies hebben meegekregen. Fanatical gaat hier vandaag een stapje verder in, door dit type bundel te combineren met hun mystery-aanbieding. Het resultaat is de Mystery on the Move Bundle, welke je voor € 4.29 drie mysterieuze games geeft die gegarandeerd draaien op de Steam Deck. En dit zijn niet altijd dezelfde, dus wie weet wat je krijgt.

Mystery on the Move Bundle

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponsord door Fanatical of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Verras jezelf met nieuwe games voor je Steam Deck"