hotness 0
News

Vier de re-release van Gimmick alvast met de soundtrack

Gepost door

Toen platformer Gimmick in 1992 voor de NES verscheen, werd na een vrij neutrale ontvangst in Japan en zorgen over de moeilijkheidsgraad besloten om de game niet uit te geven in Amerika en Europa.

Er is echter een hoop veranderd in de afgelopen dertig jaar en daarom zal Gimmick spoedig alsnog verschijnen op Steam, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Maar voor het zover is, zal eerst de soundtrack hier worden uitgebracht. Niet op CD, maar gezien de leeftijd van het spel op stijlvol gekozen LP en casette.

De Gimmick soundtrack zal worden verkocht via Ship to Shore en bevat twintig tracks. De Vinyl-versie kost $30, terwijl je met de casette al klaar bent voor $12. De tracklist kun je hieronder vinden:

Side A
1. Good Morning
2. Happy Birthday
3. Good Weather
4. Slow Illusion
5. Paradigm
6. Lion Heart
7. Cadbury
8. Strange Memories of Death
 
Side B
1. Aporia
2. Identity Believer
3. Long Tomorrow
4. Just Friends
5. Sophia (Take 2)
6. Paradox
7. Innocent
8. No Limits
9. Siesta
10. Good Night (Take 2)
11. Evidence of My Life
12. Cadbury (Alternate)


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.
 

0 reacties op "Vier de re-release van Gimmick alvast met de soundtrack"