hotness 0
KeyArt1920
News

Vlad Circus: Descend Into Madness krijgt begin 2023 een release

Ontrafel de waarheid achter de angstaanjagende geschiedenis van een vermaard circus

Gepost door

De ontwikkelaar Indiesruption en de uitgever Blowfish Studios hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor de horror adventure Vlad Circus: Descend into Madness. Deze game vertelt het verhaal van een circus dat in het begin van de vorige eeuw tragisch aan zijn einde kwam.

Acht jaar na een vreselijke brand die het circus heeft vernietigd worden de artiesten allemaal uitgenodigd door de toenmalige stalmeester, die hoopt om het circus nieuw leven in te blazen. Deze reünie loopt echter niet zoals verwacht en al snel gaat het helemaal mis. In de game speel je als Oliver Mills, die de clown Lazy Ollie was tijdens de glorietijden van Vlad Circus. Door het noodlottige einde heeft hij een trauma opgelopen en heeft veel van wat er is gebeurd geblokkeerd. Langzaam, door met iedereen te praten, zullen de herinneringen van het circus weer naar boven komen.

"Vlad Circus: Descend into Madness smelt een rijk en boeiend verhaal met een dynamische, angst opwekkende gameplay die de ervaring vergroot," zegt Diego Cánepa, lead designer van Indiesruption. "Spelers kunnen zich vastgrijpen in een huiveringwekkende verhaal modus of grijpen naar een wapen en vechten voor het leven in challange-modus voor degene die een wat meer vereisende combat-ervaring willen hebben."

Vlad Circus zal in de eerste kwartaal van volgend jaar uitkomen. Een exacte datum is momenteel nog niet bekend.

0 reacties op "Vlad Circus: Descend Into Madness krijgt begin 2023 een release"