hotness 0
Verney Lake
News

Volg het tweede avontuur van Lou Hill in Varney Lake

Een visual novel die is gebaseerd op de pulp fiction van de twintigste eeuw

Gepost door

De ontwikkelstudio LCB Game Studio heeft een tweede deel gemaakt van hun pixel pulp anthology, een visual novel-serie die gebaseerd is op de pulp fiction die uit kwam in het midden van de vorige eeuw. Dit waren goedkope boekjes met nog goedkopere verhalen. Ze kostten niet veel en werden veel gelezen door mensen, omdat lage kwaliteit soms ook puur genieten kan zijn.

In Varney Lake volg je de paranormale onderzoeker Lou Hill die onderzoek doet naar een mogelijke ontmoeting tussen drie vrienden en een vampier in 1954. Sindsdien wordt één van de vrienden vermist en het is aan de protagonist om de waarheid te achterhalen achter het macabere lot van degene die is vermist.

"Nico en Fer hebben hier echt een nieuwe kijk op horror," zegt Shintaro Kanaoya, oprichter en CEO van Chorus Worldwide. "Mothmen 1966 bewaart veel van zijn terreur in het duistere onbekende, maar met Varney Lake hebben ze horror helder gemaakt met intrige, en ze nagelen echt wat voelt als het einde van de wereld in Bahnsen Knights. We kunnen niet wachten op de verrassingen die ze in petto hebben."

"De Pixel Pulps Anthology stelt ons in staat om onze vele invloeden en smaak in horror te verkennen," zegt Nico Saraintaris, schrijver en medeoprichter van LCB Game Studio. "Mothmen 1966, Varney Lake en Bahnsen Knights vertellen allemaal hun eigen verhaal, maar delen meerdere draden van bindweefsel."

Varney Lake is nu te koop voor de PC via Steam, Nintendo Switch, PlayStation- en de Xbox consoles.

0 reacties op "Volg het tweede avontuur van Lou Hill in Varney Lake"