hotness 0
news

Voor laatste beta SUPER PEOPLE wordt flink met geld gesmeten

Gepost door
op

Het battle royale-genre is zonder twijfel over zijn hoogtepunt heen en je zult van goede huize moeten komen als je nu nog een plek wil veroveren. Óf je lokt mensen met grote geldprijzen!

Wonder People heeft precies dat pad bewandeld voor de laatste beta van SUPER PEOPLE, welke wordt gehouden van 17 tot 31 augustus. Gedurende die periode kunnen spelers immers deelnemen aan het Super Tournament, waarin dagelijks een prijzenpot van $75.000 wordt weggegeven. De eerste drie dagen kan iedereen hiervoor meedingen, maar vanaf dag vier moeten spelers minimaal level 7 hebben bereikt.

Voor meer informatie over het Super Tournament kun je terecht op deze website, waar je ook een schema kan vinden van de tijden waarop je dagelijks kunt meedoen. Hiermee maakt het de instapdrempel lager en hoopt het een hoop spelers binnen te trekken.

''Al onze ontwikkelaars werken de hele dag door om nieuwe en terugkerende supersoldaten de beste game-ervaring te geven. Ik hoop dat een hoop spelers zullen deelnemen aan het net onthulde Super Tournament en zullen genieten van SUPER PEOPLE's laatste beta,'' aldus Director Seong-Gon Park van Wonder People.

0 reacties op "Voor laatste beta SUPER PEOPLE wordt flink met geld gesmeten"