hotness 0
News

Westwood Shadows krijgt roadmap

Gepost door

Het team achter Westwood Shadows heeft grootse plannen voor hun geesteskindje. Dat blijkt uit een roadmap die GameQuarter van de ontwikkelaar heeft mogen ontvangen.

Die roadmap leert ons dat men voornemens is om in juni een Kickstarter te lanceren om de game en eventuele uitbreidingen op de oorspronkelijke plannen te financieren. Hierdoor kan de game een hoger niveau bereiken dan met het huidige budget.

Ervan uitgaand dat de Kickstarter een succes is, volgt in oktober een beta met YouTubers, influencers en andere publieke figuren die kunnen worden ingezet om het spel te promoten in de aanloop naar de release een maand later. Een release op Steam is al zeker, maar er wordt ook gekeken naar andere platformen als EGS.

Na de release ligt de focus op ondersteuning door middel van patches die problemen en eventuele kritiekpunten moeten aanpakken, alvorens men doorgaat naar stappen vier en vijf van de roadmap: console- en VR-versies. Beide staan echter gepland voor volgend jaar en zijn onder voorbehoud van de campagne.

0 reacties op "Westwood Shadows krijgt roadmap"