World of Warcraft: The Burning Crusade Classic verschijnt mogelijk 1 juni

Update: De release date is nu officieel onthuld met onderstaande trailer.

Origineel bericht: Mogelijk verschijnt World of Warcraft: The Burning Crusade Classic op 1 juni van dit jaar. Dit was althans kort te zien op Battle.net.

Op de officiële Activision Blizzard website was kortstondig een banner te zien met daarop de release date van 1 juni. Oplettende fans plaatste een screenshot in een topic op Reddit. Het linkje achter de banner kon echter niet worden bezocht. Een officiële release date is nog niet vrijgegeven, maar dit is een mogelijke indicatie.

Kort nadat enkele Reddit-gebruikers melding van de banner maakte, heeft Activision Blizzard de banner weer van de website verwijderd. Vermoedelijk gaat het hier om een bericht dat te vroeg werd geplaatst.

Zodra World of Warcraft: The Burning Crusade Classic beschikbaar is kunnen spelers van World of Warcraft Classic kiezen of ze actief blijven in Classic of verder spelen in The Burning Crusade Classic. The Burning Crusade was in 2007 de eerste uitbreiding voor de populaire MMORPG World of Warcraft.

World of Warcraft is nog steeds de meest populaire MMORPG aller tijden. De game had tijdens de piek in 2010 maar liefst twaalf miljoen actieve abonnementen. 

           
Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner