XCOM shooter toch niet dood, wel veranderd

XCOM
TBA
First-person shooter
nee
PC, PlayStation 3, Xbox 360

Ontwikkelaar 2K heeft bekendgemaakt dat de XCOM shooter niet is geschrapt, maar wel “is geëvolueerd”. Het spel werd als FPS aangekondigd op E3 2011 en is wat veranderingen ondergaan tijdens zijn ontwikkeling. 2K belooft meer nieuws in de komende dagen.

Het zag er niet goed uit voor de XCOM FPS die 2K zou maken. Gelukkig is nu het nieuws gekomen dat de game er zeker komt, maar dat het concept wel is geëvolueerd. Volgens de ontwikkelaar hebben ze deze laatste maanden het narratieve aspect van de game erg versterkt en zouden ze zo een betere spelervaring kunnen bieden. Opvallend is nog dat het spel nu niet meer gelabeld is als “FPS”, maar wel als “Squad-base Tactical Shooter”.

Op E3 2011 kondigde 2K trots aan dat ze een first-person-shooter die zich afspeelt in het XCOM-universum zouden ontwikkelen. Vervolgens is het een hele tijd stil geweest rond deze game en onlangs kwam nog het nieuws dat de game gecanceld zou zijn. De ontwikkelaar heeft ons nu op het hart gedrukt dat de game er weldegelijk komt. Meer nieuws zou in de komende dagen volgen.

Bron: GameZone

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner