hotness 10
Zenless Zone Zero Cover
News

Zenless Zone Zero is vanaf morgen te downloaden

Zo kun je direct aan de slag

Gepost door

Na de immens succesvolle Honkai: Third Impact, Genshin Impact en Honkai: Star Rail voelt het soms alsof alles wat HoYoverse aanraakt in goud verandert. Met een nieuwe game aan de horizon, kunnen we dit snel proefondervindelijk ervaren.

Zenless Zone Zero is in grote lijnen meer van wat we van de ontwikkelaar kennen: een JRPG met prachtig artwork, een hoop waifu's en husbando's, een gacha-systeem en een actievol combat-systeem. Ditmaal worden we naar een urban fantasy setting gebracht, waarin de mensheid vecht tegen de Ethereals met zogenaamde proxy's.

Deze game hebben we natuurlijk al vaker voorbij zien komen en we wisten ook al enkele maanden dat die zou verschijnen op 4 juli. Met die datum aan de horizon heeft HoYoverse echter een pre-download aangekondigd welke vanaf morgen beschikbaar is. Zo kun je donderdag vanaf de eerste seconde aan de slag.

Terwijl je wacht op die download, welke gezien de ontwikkelaar zijn andere releases best groot zal worden, kun je onderstaande pre-release video kijken die je op weg helpt nog voor je aan het spel begonnen bent.

0 reacties op "Zenless Zone Zero is vanaf morgen te downloaden"