hotness 0
Dr. Fetus' Mean Meat Machine Cover
News

Zie meer van Dr. Fetus' Mean Meat Machine

Of bespaar op de voorgangers

Gepost door

Na het onderspit te hebben gedolven in zowel Super Meat Boy als Super Meat Boy: Forever, heeft Dr. Fetus ongetwijfeld gecompliceerde gevoelens als het aankomt op de felrode held. Maar mochten daar nog twijfels over bestaan, dan neemt de nieuwe trailer die weg.

De inhoud daarvan mag je zelf bewonderen, maar goed om te weten is dat dit de officiƫle opening is van de titel. En dat is niet het enige voorproefje wat we krijgen. Een demo van de match 4-titel is nu ook te vinden op Steam, waar je om diens release te vieren bovendien nu ook korting krijgt op de twee Meat Boy-titels en hun DLC. 90% om precies te zijn, dus je moet eigenlijk wel gek zijn om het te laten liggen.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "Zie meer van Dr. Fetus' Mean Meat Machine"