Zombies domineren PlayStation Plus line-up van april

De nieuwe line-up van PlayStation Plus is bekendgemaakt en het lijkt erop dat Sony in een zombiemodus is geraakt. Voormalig PlayStation exclusive Day's Gone en Zombie Army 4: Dead War zijn vanaf 5 april namelijk gratis te downloaden. Beide games hebben zombies in de hoofdrol. Dat is verder wel de grootste en wellicht enige gelijkenis, want de genres liggen wel uit elkaar.

Day's Gone vertelt het verhaal van Deacon St. John die zijn vrouw is verloren aan de pandemie. Het is overleven in Amerika dat lang niet meer het Amerika is zoals wij dat kennen. Op zijn motor staat hij bekend als drifter en heeft hij geen vaste verblijfplaats. Verwacht een open wereld waarin je missies kunt aannemen of overslaan.

In Zombie Army 4: Dead War is het allemaal wat meer gekaderd. Je doorloopt levels (eventueel in co-op) en slacht zoveel mogelijk zombies af. Dit doe je soms met bullit-cams wat epische kills oplevert. Het is aan jou om zombie-Hitler om te leggen. Dit keer voor goed.

Naast deze twee titels kun je vanaf dinsdag ook Oddworld: Soulstorm voor de PlayStation 5 downloaden. Hiermee wordt de line-up voor de nieuwe console weer ietsjes uitgebreid.

Bron: PlayStation

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner