hotness 22
Tomboy: Sex in the Forest Cover
News

Tomboy: Sex in the Forest

Wat je leest is wat je krijgt

Gepost door

Als zijnde een man is het onderwerp over op wat voor type je valt vaker ter sprake gekomen in bijvoorbeeld de kroeg of tijdens een avondje gamen. De ene houdt van blond, de ander van heel slank en sommige willen een dommy mommy. Ik persoonlijk hou van tomboys of, zoals mijn vrienden het beschrijven, een vent met een voorgevel. Dus met een titel als Tomboy: Sex in the Forest is mijn aandacht reeds getrokken.

Overigens is dit niet de eerste Tomboy-titel. Eerder dit jaar verscheen al Tomboy: Love in Hot Forge op Steam, welke op moment van schrijven een erg positief als score heeft. Dat belooft al een hoop goeds voor dit vervolg.

Tomboy: Sex in the Forest Review-1

Boswandeling

De opzet van Tomboy 2 is simpel: jij bent John, een programmeur die het liefste verblijft in het gemak van zijn eigen woning. Een man naar mijn hart! Zijn vriendin Kana is echter meer het actieve typje dat houdt van een beetje lol in de buitenlucht. John laat zich daarom ompraten tot een weekendje kamperen in het bos.

Wat je daar van kunt verwachten, zegt de titel je eigenlijk al. Er is een verhaal, maar dat is meer bedoeld om de verschillende seksscènes aan elkaar te praten, dus als je het zou vergelijken met de Japanse noemers van erotische visual novels, zou het onder de nukige vallen. Een hele korte nukige bovendien, want ik voltooide het binnen een half uur.

Normaal zou ik het hierom een relatief laag cijfer geven. Toch blijft Tomboy: Sex in the Forest op een voorzichtige voldoende steken. Niet enkel is het spel nog geen € 4,-, maar de productiewaarden liggen opvallend hoog. Voice acting is er niet (ondanks dat het wel in de settings staat), maar de art is werkelijk prachtig! Bovendien zijn de seksscènes geanimeerd, hetgeen ik nog altijd maar zelden zie van de VN’s met hoger budget, dus NSFW18 Games is er daarmee in geslaagd genoeg pluspunten te scoren om de weegschaal in hun voordeel te laten kantelen. Op naar de volgende!

Conclusie:

Opvallend hoge productiewaarden en een hele zachte prijs weten deze hapklare erotische visual novel naar een voorzichtige voldoende te tillen. Dat het een tomboy bevat, is daarbij een persoonlijk pluspunt.

0 reacties op "Tomboy: Sex in the Forest"