hotness 26
Nintendo Cover
News

Vraag aan de redactie: ben jij voornemens om de opvolger van de Switch te halen?

Switch 2 of hoe dat ding ook mag heten

Gepost door

Nintendo heeft het apparaat nog niet officieel uit de doeken gedaan, maar doordat ontwikkelaars die een preview hebben gekregen informatie hebben gelekt, hebben we al een goed idee van hoe de volgende console van Nintendo eruit gaat zien. Het lijkt vooral een sterkere Nintendo Switch te worden, die PS4-kwaliteit draagbaar mogelijk moet maken. Er van uitgaand dat die informatie correct is, vroegen we onze redactie: ga jij hem halen?

Peter

Ik vind dit een lastige vraag, omdat er officieel nog niet veel door Nintendo bekend is gemaakt. Wat ik vooral erg prettig vind van de Switch is het feit dat hij als handheld gebruikt kan worden, maar ik ben ook de gelukkige bezitter van een Steam Deck, die voor mij veel aantrekkelijker is gezien de grote hoeveelheid games die er in mijn Steam Library staan. Ik zal dan ook een Nintendo console kopen voor de exclusives en dat vind ik niet altijd even goede games. Ik ben echter zeer gevoelig voor FOMO en op dat moment ben ik bijzonder onvoorspelbaar. Maar zoals de kaarten nu geschud zijn, wacht ik tot het moment dat er goede games uitgekomen zijn. Het enige wanneer ik zeker weet dat ik hem vanaf dag één wil hebben, is als blijkt dat het een nieuwe 3DS is.

Stefan

Of ik voornemens ben om de opvolger van de Switch te halen? Het nieuwe apparaat van Nintendo zal er vroeg of laat vast komen. Zelf doe ik niet heel veel met de Nintendo Switch om eerlijk te zijn, maar mijn oudste kind gebruikt hem regelmatig. Al moet ik zeggen dat zij eigenlijk makkelijker naar de PlayStation grijpt. De console zal er daarom vast komen, echter gaat dit waarschijnlijk niet op release zijn…

Sil

Ik kan er een heel lang verhaal van maken, maar het antwoord is gegarandeerd ja. Sinds ik voor GameQuarter werk is elke grote console op dag één in huis gekomen en de volgende Nintendo zal er geen uitzondering op zijn. Al hoop ik wel dat die niet hetzelfde lot beschoren is als mijn Series X, die al bijna drie jaar niet meer aan heeft gestaan.

Sander

Na mijn positieve ervaringen met de Super Nintendo in de jaren negentig, heb ik mij bijzonder lang afzijdig gehouden van Nintendo's consoles. De Switch heb ik uiteindelijk wel aangeschaft, in de hoop dat mijn liefde voor Nintendo zou opbloeien. Uiteindelijk was het niet het doorslaande succes wat ik hoopte, want de hybride console ligt meer stof te happen dan dat ik hem daadwerkelijk gebruik. Hoewel ik ongetwijfeld weer gecharmeerd zal zijn van een opvolger, doe ik er verstandig aan om hem links te laten liggen. De kracht van Nintendo vind ik nog altijd in party games liggen en het bij elkaar krijgen van de vriendengroep is vandaag de dag zo'n hels karwei, dat het de honderden euro's niet waard is.

Anne

Ik ben niet van plan de opvolger van de Switch te gaan halen. De games die ik enkel op de Switch kan spelen (als Animal Crossing, Mario games etc) kan ik prima spelen op deze Switch en speel ik eerlijk gezegd al weinig, te weinig in ieder geval om de nieuwe Switch voor te halen. Wellicht dat dit ooit veranderd, maar voor nu ben ik het niet van plan.

0 reacties op "Vraag aan de redactie: ben jij voornemens om de opvolger van de Switch te halen?"