hotness 0
News

Battlefield 2042 is volgens een cheatmaker dood en daarom stopt hij ermee

Gepost door

Een maker van cheats stopt met het maken hiervan voor Battlefield 2042. De reden hierachter is bijzonder te noemen, want hij doet dit niet omdat DICE een goede manier heeft gevonden om cheaten tegen te gaan. Hij stopt ermee, omdat de game volgens hem technisch stuk is.

De maker van de cheat geeft aan dat hij niet langer door wilt gaan met het maken ervan, omdat de game kampt met enorm veel performance issues. In een bericht dat de maker op Discord plaatste valt het volgende te lezen: “ We gaan stoppen met BF2042 in onze store. Alle abonnementen zullen normaal doorlopen, maar niet meer worden vernieuwd. Je kunt de cheat nog steeds normaal gebruiken de komende tijd.”.

De maker laat verder weten dat mensen met een lifetime abonnement hun lidmaatschap kunnen omzetten naar een willekeurige Call of Duty-titel. Als laatste voegt hij daaraan toe: “De reden voor dit besluit zijn de voortdurende performance problemen van het spel, die ook de cheat be├»nvloeden en dat de meeste spelers hun abonnement niet meer gebruiken, omdat de game stervende is.”
 

0 reacties op "Battlefield 2042 is volgens een cheatmaker dood en daarom stopt hij ermee"