hotness 0
Immortals of Aveum
News

Bekijk hier de Comic-Con Cinematic trailer van Immortals of Aveum

Deze shooter laat zien waar de Unreal 5 engine toe in staat is

Gepost door

Tijdens de San Diego Comic-Con is er door Electronic Arts een nieuwe cinematic trailer getoond voor Immortals of Aveum. De trailer is misschien niet spetterend, maar laat wel iets van het verhaal zien.

In de trailer wordt uit de doeken gedaan dat de hoofdcommendant nogal ontevreden is met de strategische keuzes van een ondergeschikte. De ondergeschikte maakt de grote fout door tegen zijn superieur in te gaan en het gevolg is een discussie die hij vanaf het begin al gaat verliezen, want zo werkt dit in het leger.

De trailer bestaat alleen maar uit deze discussie. Dat is niet erg, niet iedere cinematic trailer moet grafisch vuurwerk vertonen, maar het is wel storend als tijdens een gesprek de lipsync niet helemaal goed is gedaan.

Immortals of Aveum komt uit op 22 augustus voor de PlayStation 5, Xbox Series X|S en op de PC via de EA App, Steam en de Epic Games Store. Let er wel op dat de vereiste van de game erg hoog zijn en je een flink bakbeest moet hebben om hem op de PC te kunnen spelen.

0 reacties op "Bekijk hier de Comic-Con Cinematic trailer van Immortals of Aveum"