hotness 17
Bulwark: Falconeer Chronicles Cover
News

Bulwark: Falconeer Chronicles krijgt ''evoluerende demo''

Van Nederlandse bodem

Gepost door

Bulwark: Falconeer Chronicles, een city builder van Nederlandse makelij, heeft nu een demo gekregen op Steam. Dit is echter niet zo maar een demo, maar een work-in-progress die de plek van de traditionele beta inneemt.

Dit betekent dat de gratis demo aangepast en uitgebreid zal worden aan de hand van feedback, om hopelijk zo tot een beter eindproduct te komen. Tomas Sala, de solo-ontwikkelaar die aan de titel werkt, noemt het een ''evoluerende demo'' in een persbericht dat GameQuarter mocht ontvangen. Om precies te zijn, stond hierin het volgende:

''Een nieuwe demo of game uitbrengen is altijd net zo spannend als dat het opwindend is. Ik heb een hoop moeite gestoken in het reeds verwerken van alle feedback en verbeteringen die spelers al hebben aangedragen. Deze demo is een evoluerende demo, daar ik van plan ben dit proces voort te zetten. Het zal worden ge├╝pdatet terwijl ik doorga met de ontwikkeling en zal dienen als zowel een showcase als een kans voor spelers om zich te laten horen. Ik hoop dat iedereen geniet van wat het te bieden heeft.''

0 reacties op "Bulwark: Falconeer Chronicles krijgt ''evoluerende demo''"