hotness 0
News

Call of Duty: Warzone dropt een hint over de aanstaande Call of Duty-game

Gepost door

Zoals elk jaar zal er ook dit jaar een nieuwe Call of Duty verschijnen. In Call of Duty: Warzone is een hint naar de volgende Call of Duty-setting gegeven.

Door diverse lekken weten we al dat de game waarschijnlijk Call of Duty: Vanguard gaat heten. Daarnaast lijkt het er ook sterk op dat het een voor Call of Duty bekende setting gaat worden, de Tweede Wereldoorlog. De hint die in Warzone getoond werd wijst ook in deze richting.

In de video is te zien hoe het winnende team wordt opgehaald door een helikopter. De spelers worden in de helikopter binnengehaald, behalve de laatste. De laatste speler die naar boven wordt gehaald krijgt een kogel door het hoofd. Later in de film zien we een vrouwelijke sluipschutter in een uniform van de Sovjet-Unie. Dit uniform komt uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog.

Er gaan tevens geruchten dat de verhaallijn niet precies de gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog volgt. In Call of Duty: Vanguard zou de oorlog niet zijn afgelopen in 1945, maar doorlopen tot in de jaren ‘50. Activision heeft dit nog niet bevestigd. 

0 reacties op "Call of Duty: Warzone dropt een hint over de aanstaande Call of Duty-game"