hotness 0
Chaos Head Noah Title
News

CHAOS;HEAD NOAH zal toch een release krijgen op Steam

Na een nieuw onderzoek wordt de game toch via Steam uitgebracht

Gepost door

De uitgever Spike Chunsoft heeft het goede nieuws aangekondigd dat CHAOS;HEAD NOAH toch een release zal krijgen op Steam. De game is vanaf 7 oktober beschikbaar.

Valve heeft Spike Chunsoft het volgende laten weten over het uitgeven van deze game op hun platform. "Valve's content review team, de groep die de originele beslissing heeft gemaakt, heeft opnieuw gekeken naar CHAOS;HEAD NOAH en kwam tot de conclusie om de eerdere beslissing in te trekken en het toestaan dat de game via Steam verkocht kan worden op de manier zoals hij gemaakt is. We hebben ook het proces beoordeeld dat heeft geleid tot de voorgaande beslissing over CHAOS;HEAD NOAH en hoe we sommige veranderingen kunnen aanbrengen om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen."

Bij Spike Chunsoft wordt hun waardering voor deze nieuwe beslissing niet onder stoelen of banken geschoven: "We geloven dat deze beslissing het resultaat is van het de trouwe support dat de fans van de Science Adventure Series en van alle spelers die zaten te wachten op de release van deze titel. Jullie stemmen zijn gehoord. Wij waarderen enorm jullie inzet. We kijken ernaar ook naar jullie support uit voor de games van Spike Chunsoft en de Science Adventure Series."

0 reacties op "CHAOS;HEAD NOAH zal toch een release krijgen op Steam"