hotness 0
Chivalry 2 Cover
News

Chivalry 2 staat nu op Game Pass

Release valt samen met gratis content update

Gepost door

Middeleeuwse gevechtssimulator Chivalry 2 staat nu op Game Pass voor zowel PC als Xbox. En daar is geen beter moment voor te bedenken. Tegelijkertijd wordt immers ook de Reinforced update uitgerold.

Deze update voegt onder andere Hippodrome toe aan het spel. Deze nieuwe, met spijkervallen en vlammenwerpers gevulde, map kan worden gekozen in zowel Free-for-All als Team Deathmatch en is uitermate geschikt voor gevechten te paard. Dit is belangrijk, want de community heeft hier meermaals om gevraagd. Mede hierom kun je nu ook op de rug van het dier strijden in de maps The Raid on Aberfell (Team Objective) en The Siege of Rudhelm (Team Objective). Tenslotte wordt ook een nieuw wapen aan het spel toegevoegd. De Katars zijn het eerste dualwield-wapen in het spel en zijn dolken voor snelle aanvallen op korte afstand. Dat betekent niet dat ze goed zijn in verdedigen. Spelers zullen in plaats daarvan op hun reflexen moeten vertrouwen. Ergens logisch, daar het wapen is bedoeld voor de Ambusher Class.

Naast Reinforced wordt ook de King's Edition van het spel uitgerold. Deze staat nu op Steam en de Epic Games Store en zal spoedig naar consoles komen. Deze versie bundelt alle content die reeds is verschenen met exclusieve uitrusting en in-game (5000 gold) en premium valuta (1000 crowns). Als je de game al hebt hoef je echter niet achter het net te vissen. Je kunt dan upgraden naar de King's Edition voor een kleine bijdrage.

0 reacties op "Chivalry 2 staat nu op Game Pass"