hotness 0
news

City Block Builder is uit op Steam Early Access

Gepost door
op

Het is de jaren '50. De oorlog is nog maar net voorbij en de Verenigde Staten heeft zich neergezet als de kapitalistische etalage van de wereld. In Californi├ź is een grote stad die op het punt staat op zakelijk en cultureel niveau uit zijn voegen te knallen. 'The American Dream' is nergens beter zichtbaar dan in Los Angeles in die tijd.

Hier gaat City Block Builder over. Bouw als eigenaar van diverse etablissementen mee aan de pracht en praal van deze stad in die tijd. Bepaal de kleur van het behang, met welk materiaal de vloer moet worden gelegd, hoe in een restaurant de menu kaart eruit komt te zien. Dit alles om een succes van jezelf te maken.

City Block Builder is beschikbaar op Steam Early Access. In eerste instantie kun je alleen nog de restaurants ontwerpen, maar later zullen ook andere soorten bedrijven toegevoegd worden.

"Met City Block Builder is ons doel om een extreem gedetaileerde empire builder te maken die nog steeds toegankelijk is voor iedereen die geïnteresseerd is in de gouden tijd van Hollywood," zegt Jay Basani, CEO of Tentworks Interactive. "Aangezien we nog veel bedrijven toe moeten voegen aan de game in de komende maanden, is deze Early Access lancering slechts het begin. Als een onafhankelijke ontwikkelaar uit India, willen wij laten zien wat ons land voor wereldwijd talent heeft."

0 reacties op "City Block Builder is uit op Steam Early Access"