hotness 0
Crossout Cover
News

Crossout maakt nu ook het luchtruim onveilig

Volgende keer boten?

Gepost door

Na al geruime tijd de grond onveilig te hebben gemaakt, heeft het team achter Crossout besloten dat de start van een nieuw seizoen de ideale tijd was voor de volgende stap: vliegende gevaren

Met de start van Sky Raiders is natuurlijk ook een nieuwe Battle Pass gekomen. De 75 levels die deze rijk is, belonen spelers met valuta, cosmetics en natuurlijk voertuigonderdelen.

Tegelijkertijd begint ook Faction War, een vijf weken durend evenement waarin spelers worden geacht zich aan te sluiten bij de Scavengers of Steppenwolves tijdens vijf rondes die ieder één week duren. Hoe goed elk team wekelijks presteert, bepaalt de prijzen die aan het eind van de rit worden verdeeld.

Tenslotte zijn er ook nieuwe maps om je nieuwe voertuigen op te testen. Air Harbor is een voormalig complex van de Waderkvarn Corporation, gebouwd bovemop een dam. Wolf Outpost was ooit een fabriek van Stratofort Components voor militaire luchtvoertuigen en kan nog altijd onderdelen produceren met de juiste grondstoffen.

Sanctuary is het lair van de Syndicate, waar een snufje cyberpunk in de mix is gegooid en de hekken sluiter is de Gate of the Valley. In deze map vol canyons heb je genoeg beschutting van je nieuwe vliegende vijanden.

0 reacties op "Crossout maakt nu ook het luchtruim onveilig"