De fysieke editie van Super Blood Hockey krijgt een upgrade

Super Blood Hockey
17/08/2017
niet beschikbaar
nee
PC, Switch

Dankzij websites als Signature Edition Games, Fangamer, Super Rare Games, The Indie Box en natuurlijk Limited Run Games, zijn kleine fysieke oplages van kleinere spellen niet bepaald een zeldzaamheid meer. Maar Premium Edition Games weet toch nog te verrassen.

Gedurende een stream die ze vannacht uitzonden, maakten ze namelijk een upgrade bekend van een product dat reeds te koop stond: Super Blood Hockey. Deze upgrade kost $19.95 en voegt een retrodoos, mini-comic en OST toe aan de Premium Edition, die reeds met een slipcover, handleiding en verzamelkaart kwam. En omdat het een upgrade betreft hoef je het spel niet opnieuw te kopen als je die al besteld had.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

Bron: Premium Edition Games

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner