hotness 0
Suicide Squad: Kill the Justice League Cover
News

De lancering van Suicide Squad: Kill the Justice League is alles behalve soepeltjes

Hoo boy

Gepost door

Zoals we wel vaker zien vandaag de dag, komt de Deluxe Edition van Suicide Squad: Kill the Justice League met enkele dagen Early Access. Volgens velen is dit misleidend en is het de daadwerkelijke lancering van het spel, terwijl mensen die voorzichtiger zijn met hun geld worden afgestraft. Die vlieger lijkt in dit geval echter niet op te gaan.

Deze ''vroege toegang'' is namelijk al tot twee keer toe ingetrokken vanwege problemen met het spel. Eerst bleek dat mensen die de game opstarten direct werden beschouwd als zijnde klaar met het verhaal en dus krachtiger gear en nog krachtigere vijanden kregen. De game werd hierdoor enkele uren offline gehaald om dit te corrigeren. Vervelend, maar een foutje moet kunnen.

Enkele uren later werd het spel echter wederom uit de lucht gehaald, ditmaal voor niet gespecificeerd onderhoud welke ondertussen ook reeds voorbij is, maar je doet afvragen hoe dit achter de schermen is geregeld. En hoe spelers die gecompenseerd zullen worden, want twee maal enkele uren onderhoud hakt erin als je maar 72 uur extra krijgt.

Suicide Squad: Kill the Justice League zal op 2 februari ook beschikbaar zijn voor de rest van de spelers en GameQuarter werkt reeds aan een review. Omdat keys echter pas gisteren werden uitgestuurd naar de pers, zal deze pas ruim na release verschijnen.

0 reacties op "De lancering van Suicide Squad: Kill the Justice League is alles behalve soepeltjes"