hotness 0
Sims4 ForRent
News

De nieuwe expansion pack van The Sims 4 is bijna hier!

For Rent geeft spelers vrijheid en vele nieuwe mogelijkheden!

Gepost door

The Sims 5 is nog ver weg, maar in de tussentijd houd EA het plezier in The Sims 4 door het uitbrengen van nieuwe expansion packs. De nieuwste expansion, For Rent, geeft spelers de langgehoopte vrijheid van het appartement leven!

Het huren van een appartement is mogelijk in de game sinds 2016 met de release van de expansion: City Living. Hoewel dit een erg geliefde toevoeging was aan de game die al jaren enkel huiselijke woning opties bood, hopen vele spelers al lang op meer vrijheid in het appartement leven. Niet alleen in storytelling, maar ook in de vrijheid in het bouwen gezien de voorgaande appartementen enkel binnen de muren konden worden verbouwd.

De nieuwe expansion die 7 december zal worden uitgebracht geeft spelers deze vrijheid en meer! Met de mogelijkheid om op te treden als zowel huurder en verhuurder krijgt het appartement leven van de Sims een hele nieuwe wending.

Zo kunnen spelers met For Rent appartementen bouwen, hier regels aan binden voor de huurders, de huurprijs bepalen en huurders uitkiezen en vervangen. De grootste toevoeging die For Rent met zich mee zal brengen is echter het nieuwe type lot, namelijk de Residential Rental lot.

Dit type lot geeft spelers de vrijheid om meerdere families te laten verblijven op één lot. Dit zorgt voor vele mogelijkheden in zowel storytelling als uitdagingen. Zo geeft For Rent spelers de vrijheid om bijvoorbeeld meerdere generaties te laten leven in hetzelfde ouderlijk huis of de kans om een studentenhuis, een kleine dorpstraat of een trailerpark te bouwen op een van de grotere lots. Spelers zouden zelfs kunnen optreden als "B&B'er" door delen van het huis van hun Sim te verhuren aan huurders.

Verder komt For Rent ook met een nieuwe wereld: Tomarang, gebaseerd op Zuid-Oost Azië, met wel negen lots en verschillende nieuwe activiteiten als een night market waar verkopers uniek eten aanbieden, een botanische tuin, een tijgerverblijf en een vismarkt. Geen zorgen, het nieuwe type lot zal niet enkel beschikbaar zijn in Tomarang, maar voor alle al bestaande werelden van Newcrest tot Komorebi tot Glimmerbrook! Ook zal de expansion vijf nieuwe karaktereigenschappen, vier nieuwe aspiraties en één nieuwe angst meebrengen.

Al met al zal deze expansion spelers een hele boel meer vrijheid en speelmogelijkheden geven en dat in een prachtig nieuwe wereld! For Rent kan al worden gepre-ordered en zal gereleased worden voor €39,99 op 7 december 2023, gelukkig hoeven we niet lang meer wachten dus!

0 reacties op "De nieuwe expansion pack van The Sims 4 is bijna hier!"