hotness 0
The Lord of the Rings: Gollum
News

De studio achter The Lord of the Rings: Gollum gaat geen games meer maken

Daedelic Entertainment gaat zich alleen nog richten op het publiceren van games

Gepost door

Deadelic Entertainment hebben recentelijk misschien wel de grootste flop van dit jaar uitgebracht met The Lord of the Rings: Gollum. Er is geen enkele game waar de recensenten en de gamers het zo over eens waren en hij werd door iedereen vergruisd. Nu heeft de Duitse ontwikkelstudio aangegeven dat dit het laatste hoofdstuk is voor de game developers.

Deadelic Entertainment begon in 2002 met het publiceren van ZanZarah: The Hidden Portal. In 2008 brachten ze hun eerste eigen ontwikkelde game uit. De bekendste game die ze hebben uitgebracht is Shadow Tactics: Blades of the Shogunj, maar die is niet door ze gemaakt. De games die de studio zelf hebben ontwikkeld zijn allemaal een beetje in de vergetelheid geraakt, hoewel hun laatste titel The Lord of the Rings: Gollum misschien wel de beruchtste is.

De negatieve reactie van gamers op Gollum dwong de studio ertoe dat ze hun excuses aanboden voor de erbarmelijke staat waar de game zich in bevond. Ze beloofde beterschap en zullen dan ook blijven werken aan updates voor de game. Ook de geplande release op de Nintendo Switch, die later dit jaar plaats zal vinden, gaat gewoon door.

Voor een beetje leedvermaak heb ik hier de trailer van de game toegevoegd.

0 reacties op "De studio achter The Lord of the Rings: Gollum gaat geen games meer maken"