hotness 0
War Thunder
News

De vlammen reizen hoog in nieuwe update van War Thunder

Nieuwe voertuigen beschikbaar in de Fire and Ice update

Gepost door

Vandaag komt de nieuwe Fire and Ice update uit voor War Thunder. Strijd om de overwinning met Finse lucht- en grondvoertuigen, de Amerikaanse M1A2 SEP-tank met TUSK kit, het legendarische Japanse schip Fuso, de laatste Russische anti-aircraft gun 2S38 Derivatsia-PVO en als klap op de vuurpijl twee nieuwe maps.

De Chruchill Crocodile is een Britse famethrower tank die behoort tot de meest beruchte tanks van de Tweede Wereldoorlog. De tank was voor die tijd een technisch wonder en wanneer er eentje niet verder kon, deden de Britten grote moeite om deze vlammenwerper op twee rupsbanden te vernietigen. De Amerikanen vonden het een prachtige uitvinding en tijdens hun oorlog in Vietnam hebben ze de Zippo Boat de wereld in geholpen. Dit is een drijvende vlammenwerper. Als het op de Vietnamoorlog aankwam was Amerika tamelijk sadistisch. Dit blijkt niet alleen uit de drijvende vlammenwerper, maar ook de A-1H Skyraider kon er wat van. Dit vliegtuig werd vaak ingezet om napalm bommen te gooien en is nu ook beschikbaar.

Tijdens de Eerste Wereldoorlog waren de Japanners stukken oorlogszuchtiger dan ze nu lijken te zijn en bouwden ze constant nieuwe wapens om hun positie in de wereld te versterken. In 1915 werden de FUSO dreadnought schepen ter doop gebracht. Deze schepen waren beducht en werden later weer gebruikt in de Tweede Wereldoorlog, maar werd toen opgeblazen door torpedo's. Moderner en griezeliger is de 2S38 Derivatsia-PVO. De reden is telatief eenvoudig. Dit is een moderne Russische tank die op dit moment ingezet wordt in de oorlog tegen Oekraïne. Gezien de vele nieuwe voertuigen hadden de ontwikkelaars af kunnen zien van deze toevoeging, maar besloten toch om hem in het assortiment te stoppen. d

War Thunder is een free-to-play cross platform multiplayer game waarbij je de oorlog aangaat op het slagveld met allerlei soorten voertuigen. De game is beschikbaar voor de PC, PlayStation consoles en op de Xbox Consoles.

0 reacties op "De vlammen reizen hoog in nieuwe update van War Thunder"