hotness 0
Anodyne 2 Cover
News

Deze plushie van Anodyne 2 kun je korte tijd kopen

Mis hem daarom niet

Gepost door

Merchandise vinden van indie-titels is vaak best een uitdaging. Natuurlijk: van Undertale, Five Night's at Freddy's en (in een ver verleden) Minecraft kon je wel dingen vinden, maar dat waren gigantische successen, iets wat natuurlijk de uitzondering is in plaats van de regel.

De minder populaire, maar wel succesvolle, indie-titels moeten om die reden vaak op een andere manier wensen van hun fanbase tegemoet komen. Dit door made by order, simpele merchandise met een laag risico zoals een poster of een gelimiteerde oplage. Analgesic Productions heeft gekozen voor het laatste met een speciale plushie van Anodyne 2's Nova. Je kunt hem tot 27 februari kopen via deze website voor $29.99, al moet er wel een minimaal aantal worden gehaald voor de productie werkelijk begint.

Nova Plushie

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponsord door Makeship of Analgesic Productions, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Deze plushie van Anodyne 2 kun je korte tijd kopen"