hotness 0
REALMS DEEP 2023
News

Dit was allemaal te zien tijdens REALMS DEEP 2023

Een showcase die overduidelijk gericht was op nostalgische gamers

Gepost door

Op 30 September was het weer tijd voor de jaarlijks terugkerende REALMS DEEP. Het is deze keer overduidelijk voor wie deze showcase van 3D Realms bedoeld is. De wat oudere gameverslaafde met overgewicht die dolgraag lekker ontspannen wil knallen, maar ook verstandig met zijn geld om wil gaan. Als deze showcase iets laat zien, is dat deze dikke vrijgezelle man, namelijk ik, op zijn wenken wordt bediend.

De show begon al goed met de gedachte dat hij een keer niet werd gepresenteerd door Geoff Keighley, maar door Jared Bair. Voor diegene die zich afvraagt wie dit is dan kan ik rustig zeggen dat ik het moeilijk vind deze man te duiden, maar hij is overal op social media te vinden, dus vermoedelijk is hij Influencer en is hij eigenaar van Reload Magazine. Daarna kwamen de games.

Twisted Tower

Wat krijg je als je Willy Wonka's Chocoladefabriek combineert met BioShock en vervolgens gaat spelen met de zwaartekracht? Ik heb geen idee, maar het zal lijken op Twisted Tower. Deze game heeft overduidelijk Sjakie en de Chocoladefabriek als inspiratiegebruikt en ook is de immersive sim overduidelijk aanwezig.

Twisted Tower

Lunacid

Een game die teruggaat naar een tijd dat games nog niet alleen lelijk waren, maar ook slecht verjaarden. Reis terug in de tijd naar de games van From Software voor Dark Souls. Als dit geen nostalgie is, weet ik het ook niet meer.

Lunacid

Retrowave '84

Hoewel het geen nieuwe aankondiging is, is het wel nieuws dat er nu een demo voor deze game beschikbaar is. Zo kun je in ieder geval bekijken of de game iets voor jou is wanneer hij uitkomt. Wanneer hij uitkomt, is momenteel echter nog wel een vraag. Misschien vertellen ze daar volgend jaar iets over...

retrowave 84

Macabre

De trailer was al eerder getoond tijdens de PC Gamer Showcase drie maanden geleden, maar het is een goede trailer. Ze hebben er deze keer iets achter geplakt, namelijk dat er binnenkort een trailer beschikbaar is en dat hij nu in de wishlist van Steam te zetten is.

Macabre Cover

God Of Weapons

Deze game is een survivorlike die grafisch lijkt op Hades en waarbij de wapens die je kunt gebruiken worden beheerd via een inventory management-systeem zoals dit bekend is bij Resident Evil. De game is via Steam al twee weken uit.

God Of Weapons

Bloodless

Als ronin ergens geen baat bij hebben, dan is het wel vrede. Toch lijkt in Bloodless deze ronin wel degelelijk vrede te zoeken, maar zoals je in de trailer zult zien: hij heeft er moeite mee.

Bloodless

Viscerafest

Persoonlijk hou ik van verhalen die nergens over gaan en deze staat toch echt wel bovenaan. Coroline wilt trouwen, maar om dit te doen moet ze geld hebben en daarom wil ze iemand met een prijs op zijn hoofd een kopje kleiner maken. Dit is echter niet zo gemakkelijk als het lijkt. Hoe dit afloopt moeten we nog zien. De game is in Early Access, maar alleen het eerste hoofdstuk is speelbaar. In 2024 komt de officiƫle release.

Viscerafest

0 reacties op "Dit was allemaal te zien tijdens REALMS DEEP 2023"