hotness 0
News

Dungeon Town is uit én afgeprijsd

Gepost door

Dat games ergens in de werkweek verschijnen is iets wat we zeer gewoon vinden. Sterker nog: van sommige uitgevers kunnen we de precieze dag aanwijzen. Nintendo bijvoorbeeld, lanceert al hun spellen op vrijdag. Kagura Games heeft daar geen boodschap aan.

Hun spellen verschijnen immers steevast op zaterdag, waardoor ze de neiging hebben niet op te vallen. De 10% launch-korting die elk spel krijgt is echter dan wel weer een pluspunt, die wij graag gebruiken om de games in het zonnetje te zetten. Deze week is het de beurt aan Dungeon Town, die daardoor van € 16,79 naar € 15,11 gaat op zowel Steam als de Kagura Store. De eerste geeft je cloud saves en DRM, maar ook censuur die je zelf weg moet halen, terwijl de tweede je een standaard DRM-vrije installer geeft.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Kagura Games, Valve of Cicle Meimitei, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Dungeon Town is uit én afgeprijsd"