hotness 0
Immortals of Aveum Cover
News

EA trommelt Jufu op voor de launch trailer van Immortals of Aveum

Komt deze track in jouw playlist?

Gepost door

In het jaar 2023 is social media een van de krachtigste wapens die je als bedrijf kan hebben. Het is daarom niet verwonderlijk dat steeds meer van dergelijke influencers worden betrokken bij PR-campagnes.

EA weet dit ook en heeft daarom voor de launch trailer van FPS Immortals of Aveum de hulp ingeschakeld van TikTokker Julian Jeanmarie, beter bekend als Jufu. De artiest met ruim drie miljoen volgens op het platform brengt daarom het nummer All Time Great ten gehore in de video.

“All Time Great weerspiegelt Jaks reis waarin hij zijn kracht ontdekt en leert beheersen. Ik vind het geweldig om samen te werken met Electronic Arts en Ascendant Studios om mijn nieuwe single tegelijk met de lanceringstrailer voor Immortals of Aveum uit te brengen.” - Jufu.

“In principe gaat Immortals of Aveum over de reis van een held, die zijn unieke vaardigheden leert kennen en gebruiken. Jufu is op een vergelijkbare reis en zijn muziek sprak ons echt aan als uiting van Jaks persoonlijkheid en zelfvertrouwen," aldus Bret Robbins, CEO en Game Director bij Ascendant Studios. "Bovendien was het mede door onze soundtrack met verschillende muziekgenres, waaronder hiphop, klassiek en elektronisch, een logische keuze om de unieke sound van Jufu in de lanceringstrailer naar voren te brengen. We zijn verheugd om met Julian samen te werken op een manier die authentiek is voor zowel hem als onze game."

Immortals of Aveum vertelt het verhaal van een jongeman genaamd Jake, die op latere leeftijd ontdekt dat hij geboren is met magische krachten. Tegen zijn wil wordt hij hierdoor onderdeel van een bloederige oorlog tussen de Immortals en Rasharn, welke men hoopt te beslechten door onze held te voorzien van een artefact dat hem toegang geeft to drie stijlen magie. Is dit voldoende? We ontdekken het komende week, wanneer het spel op PC, PlayStation 5 en Xbox Series verschijnt.

0 reacties op "EA trommelt Jufu op voor de launch trailer van Immortals of Aveum"