hotness 14
Eggy Party Cover
News

Eggy Party introduceert een ronde papegaai

Oh bebe...

Gepost door

Knotsgekke party game Eggy Party is nu het thuis van een nieuw crossover event met Little Parrot Bebe. Als je daar nog nooit eerder van hebt gehoord, ben je niet de enige, maar het karakter lijkt behoorlijk populair in China.

Ter ere van dit event kun je tot het eind van de maand deelnemen aan speciale events om Shiny Coins mee te verdienen. Deze kun je vervolgens weer spenderen om random event items te krijgen om jouw Eggy in uit te dossen, waarbij het voor de verandering niet mogelijk is om duplicaten te krijgen. Met genoeg doorzet krijg je dus gegarandeerd wat je zoekt! Voor sommige dingen hoef je zelfs geen coins te spenderen, daar het voltooien van in-game tasks je een handjevol Little Parrot Bebe emoji oplevert.

''Little Parrot Bebe past prima bij Eggy Party, de schattige papegaai staat erom bekend dat het geluk en plezier naar de wereld brengt, net zoals de Eggies doen op hun avonturen,'' schrijft Matt Liu, hoofd van NetEase Games Overseas Publishing. ''We hopen dat iedereen deze aangename ontmoeting bekijkt en geniet van het crossover-evenement in Eggy Party.''

0 reacties op "Eggy Party introduceert een ronde papegaai"