hotness 0
Behind The Sims Community Stream
News

Eindelijk kun je binnenkort paardrijden in The Sims 4

Bekijk hier de nieuwe Behind The Sims Community Stream

Gepost door

Tijdens de nieuwe Behind The Sims Community Stream is aangekondigd dat de Horse Ranch expansion niet lang meer op zich zal laten wachten. Ook is bekendgemaakt welke Style Kit en Build Kit de community vote gewonnen hebben en is er extra nieuws over Porject Rene.

De Horse Ranch expension is een langverwachte uitbreiding voor The Sims 4. Vanaf 20 juli kunnen liefhebbers eindelijk een eigen paardenstal onderhouden. In de Behind The Sims Community Stream is te zien hoe ver de ontwikkelaars zijn gegaan om het paard zo realistisch mogelijk te zijn.

De ontwikkelstudio achter The Sims 4 heeft de community gevraagd welke kits zij graag willen zien en daar zijn twee winnaars uitgekomen. De style Kit Goth Fashion en de build Kit Medieval Castle zullen vanaf volgend jaar in een uitbreiding beschikbaar zijn.

Behind The Sims Community Stream

Voor fans is het al bekend dat de ontwikkelaars van de Sims uiteraard denken aan de toekomst van deze grote franchise. Met Project Rene willen ze graag een kijkje achter de schermen geven hoe een eventuele nieuwe The Sims eruit zal komen te zien. Belangrijke verbeteringen zijn de belichting en animaties, maar ook de routines van de bewoners en de kapsels zullen aanzienlijke verbeteringen bevatten.

The Sims 4

0 reacties op "Eindelijk kun je binnenkort paardrijden in The Sims 4"