hotness 0
news

EVERSPACE 2 trailer toont opwindende nieuwe content

Gepost door
op

EVERSPACE 2 mag dan wel al geruime tijd in Early Access verblijven, maar niemand zal beweren dat men daar met de duimen draait. Content updates en developers streams komen met grote regelmaat en ook deze week was het weer raak.

Gang Wars, de nieuwe update voor het spel, is gisteren verschenen en voegt een hoop nieuws toe aan dit alsmaar groeiende universum. Het belangrijkste daarvan is een nieuw sterrenstelsel, welke in tegenstelling tot andere in EVERSPACE 2 niet door de computer is samengesteld, maar met de hand is vormgegeven om als imposante set pieces te kunnen dienen voor combat.

Op het gebied van combat is er ook nieuws, met nieuwe vijanden en status effects, nieuwe uitdagingen, een forse side quest met een focus op gevechten en meer. Tevens worden er nieuwe passives ge├»ntroduceerd voor alle subklassen van schepen en zijn er nieuwe secondary weapon bonus attritbutes. Hiermee is het eind in zicht voor de lange Early Access-periode, daar ROCKFISH in het begeleidende persbericht laat weten zich klaar te maken voor 1.0.

Om Gang Wars te vieren, is EVERSPACE 2 nu afgeprijsd op Steam. De reguliere prijs van € 37,99 is nu € 28,49, hetgeen zich vertaalt naar 25% korting.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "EVERSPACE 2 trailer toont opwindende nieuwe content"