hotness 0
News

F1 2021 trailer laat precies zien wat de game in huis heeft

Gepost door

We lieten het jullie gisteren al weten, maar zojuist organiseerde Electronic Arts een stream rondom F1 2021. En na het gezien te hebben kunnen we zeggen dat het spel beter lijkt te worden dan ooit.

Hieronder kunt je een features trailer vinden, die je precies laat zien wat je van het spel kunt verwachten. Daarbij zijn natuurlijk de inkoppertje zoals multiplayer, een career mode en licenties van echte teams, maar er is meer.

Zo zal je de career volledig met twee spelers kunnen doorlopen, waarbij je met of tegen elkaar kunt werken, heb je local splitscreen, worden spelers gedurende het seizoen voortdurend bijgewerkt om hun prestaties te reflecteren en is er meer drama dan ooit tevoren buiten de baan.

‘F1® 2021 is een geweldig totaalpakket dat iets voor iedere raceliefhebber biedt’, zegt Lee Mather, Franchise Game Director bij Codemasters. ‘De Features-trailer geeft een inkijkje in alle innovaties die onze spelers te wachten staan. Of ze hun eigen F1®-verhaal willen schrijven in Braking Point of racen met of tegen vrienden, F1® geeft hen de ultieme, next-gen race-ervaring.’

           

0 reacties op "F1 2021 trailer laat precies zien wat de game in huis heeft"