Final Fantasy XIV: A Realm Reborn passeert 14 miljoen spelers

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
27/08/2013
MMORPG
ja
PC, PlayStation 3

Toen de originele Final Fantasy XIV verscheen en jammerlijk faalde, verwachte niemand dat de game nog veel potten zou breken. Square Enix had echter vertrouwen in het spel en is er nu in geslaagd om de 14 miljoen te passeren.

Om dit heugelijke feit te vieren organiseerde de Japanse tak van de uitgever een veertien uur durende stream, die helemaal in het teken stond van de MMO. En een van de belangrijkste gebeurtenissen hierin was een boodschap van producer Naoki Yoshida aan alle spelers, welke wij graag met jullie delen:

“Hoewel het originele Final Fantasy XIV er niet in slaagde aan de verwachtingen te voldoen, lukte het ons in 2013 om A Realm Reborn te lanceren, met hulp van media, de bedrijven met wie we samenwerken en uiteraard onze toegewijde spelers. Daarmee was FFXIV inderdaad herboren, en in de loop van de afgelopen vijf jaar is de game uitgegroeid tot een zeer grote en geliefde titel. Ik kan jullie daarvoor niet genoeg bedanken.
 
Sinds de lancering van A Realm Reborn hebben we met onze ontwikkelingsteams op volle kracht gewerkt, en hoewel we zeker nog wel wat misstappen hebben gemaakt, blijven de Warriors of Light ons stimuleren om alles op alles te zetten.
 
Er zijn nog vele nieuwe game-ervaringen en epische verhalen die we met jullie willen delen. We zullen harder dan ooit werken voor het uitbreiden van de wereld van FFXIV, waarin spelers tijdens hun avonturen blijvende relaties met elkaar kunnen vormen.
 
FINAL FANTASY XIV is het resultaat van de passie en toewijding van iedereen, inclusief al jullie Warriors of Light, en ik hoop dat jullie ons blijven steunen terwijl we deze wereld samen verder uitbouwen."

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner