Football Manager 2011 maakt gebruik van sociale media

Football Manager 2011
05/11/2010
Simulation, Sport
nee
PC, PSP, Mac

Social media neemt een steeds prominentere rol in ons leven in en daar zijn Sports Interactive en SEGA zich duidelijk van bewust. SEGA heeft namelijk in een persbericht laten weten dat “Football Manager 2011 de mogelijkheid zal bieden om wapenfeiten en doelpunten van je team te publiceren op sociale netwerksites.”

Daarmee lijkt Sports Interactive de eerste ontwikkelaar die zich in de wereld van de sociale media waagt. Via Twitter zal je automatisch of handmatig je account kunnen updaten met wapenfeiten en resultaten van je team, terwijl je met Steam wapenfeiten zal kunnen tonen in een virtueel kantoor op www.footballmanager.com en op je Steam-account.
 
Daarnaast biedt de game ook een functie aan, waarmee je beelden vanuit de sterk verbeterde wedstrijdengine zal kunnen opnemen om vervolgens op je Youtube-account up te loaden. De wedstrijdengine zelf kent een aantal serieuze verbeteringen. Zo kennen de graphics een serieuze oppoetsbeurt en zal er een nieuwe camerastand aanwezig zijn. Deze zal tijdens de wedstrijd in – en uitzoomen, waardoor je het gevoel hebt dat je een wedstrijd op tv bekijkt.

 

Bron: SEGA

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner