hotness 0
Zelda Cover
News

Gerucht: Nintendo zou werken aan TLOZ-titel met Zelda in de hoofdrol

Neem dit meer dan één korreltje zout

Gepost door

Nintendo zou wel eens bezig kunnen zijn met een The Legend of Zelda-titel waarin de titulaire prinses de hoofdrol speelt in plaats van Link. Zo blijkt uit een bericht op X van gebruiker GenosPapa, die daarin een niet zo subtiele hint verstopte.

Zoals je kunt zien in het bericht, zijn er een aantal hoofdletters waar ze niet zouden moeten zijn. Als je deze achter elkaar zet, krijg je THIS IS A HINT, hetgeen wordt opgevat als dat GenosPapa de lezer een hint geeft over een aankomende titel, al kan het natuurlijk ook worden opgevat als een bijdehante manier om de aandacht van Nintendo te trekken.

Ongeacht dit, is een willekeurig bericht op X natuurlijk niet genoeg voor een nieuwsbericht. Iedereen kan daar immers schrijven. GenosPapa heeft echter al eerder de Metroid Prime: Remaster gelekt voor die bekend werd gemaakt, waardoor zijn lek enige credibiliteit heeft. Desondanks adviseren we nog niet te enthousiast te worden voor we meer weten en overtuigend bewijs, dan wel een officiële release, zien.

0 reacties op "Gerucht: Nintendo zou werken aan TLOZ-titel met Zelda in de hoofdrol"