hotness 0
Moss: Book II
News

GOTY van VR Awards 2022 komt ook naar PSVR2

Moss: Book II krijgt een upgrade

Gepost door

De VR-titel Moss: Book II zal in februari een launch titel zijn voor PlayStation VR2. Dit is bekendgemaakt op het PlayStation Blog. De game wist onlangs nog de Game of the Year-award binnen te slepen bij de VR Awards. In februari kunnen gamers nog eens aan de slag met de muis of de ervaring opnieuw beleven, maar dan beter.

Zo zal de game gebruik maken van zowel de haptische feedback van de Sense controllers als de headset zelf. Ook kun je nu gebruik maken van twee controllers, terwijl het originele spel je met een DualShock 4 liet spelen. Hierdoor kun je nu gemakkelijker door de levels heen bewegen.

Ook grafisch zet het spel de nodige stappen vooruit. Zo speel je het spel nu in 90 fps met een resolutie van 4K. Ook maakt het spel gebruik van de veelbelovende eye-tracking feature.

Je kan Moss en Moss: Book II nu al pre-orderen in de PlayStation Store. Elke game kost normaliter € 26,99, maar je krijgt tot 21 februari 2023 10% korting op een pre-order. Je kan ook een bundel aanschaffen die beide titels bevat. Hierop is nu 20% korting.

0 reacties op "GOTY van VR Awards 2022 komt ook naar PSVR2"