hotness 59
Grand Theft Auto V Cover
News

Grand Theft Auto V is nu een heel stuk goedkoper dan normaal

Enkel de game óf met extra's

Gepost door

Het is misschien slecht voor te stellen, maar er zijn nog altijd mensen die Grand Theft Auto V niet in bezit hebben, ondanks dat ze het wel willen spelen. Speciaal voor deze groep heeft Fanatical nu een deal.

Op die webshop kun je namelijk nu 52% besparen op het spel. De verkoopprijs daalt hiermee van € 29,98 naar € 14,39 voor de Premium Edition. Maar allicht heb je daar niet genoeg aan.

Als jij de ambitie hebt om een ster te worden in Grand Theft Auto: Online, kun je elk zetje gebruiken. Daarom zijn ook twee bundels afgeprijsd. De Great White Shark Card Bundle en Megalodon Shark Car Bundle kosten na hun eigen kortingen nog respectievelijk € 18,14 en € 28,69. Heb je daar wel oren naar? Dan heb je nog zes dagen de tijd om hier jouw exemplaar te scoren.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponsord door Rockstar, Fanatical of Take-Two, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Grand Theft Auto V is nu een heel stuk goedkoper dan normaal"