hotness 10
Infinite Lagrange Cover
News

Het is feest in Infinite Lagrange

May the light lead your way

Gepost door

In Infinite Lagrange, een van de live-service-titels onder de vlag van NetEase Games, is het wederom tijd voor het Beacon Festival. En het thema ditmaal is Galaxy Reformation.

De beacons dienen hetzelfde doel als een vuurtoren; met hun licht leiden ze schepen naar hun bestemming. Spelers vanuit het hele heelal zullen zich hiervoor verzamelen in Antonas voor een feestelijke viering in het teken van samenzijn en warmte. Spelers kunnen bovendien ruim drieduizend Proxima Coins verdienen om iets leuks mee te doen, zoals bijvoorbeeld de Beacon Marketplace bezoeken voor speciale veilingen, waar exclusieve premium liveries onder andere onder de hamer gaan. Ook zullen daar een Celebration Pass en verschillende exclusieve packs voor dit evenement te koop worden aangeboden, met daarin onder andere Dynamic Emblem “In the Name of the Stars” en Solar Whale Premium Livery “Flickering Beacon”.

Het hoogtepunt van dit evenement is echter minder vredig. Dat heet namelijk de UAV Carrier: Eternal Heavens en is het nieuwste wapen in het arsenaal van de UAV. Met krachtige wapens, een solide verdediging en de mogelijkheid om zichzelf te repareren is het een monster op het slagveld, dat de vloot zowel offensief als defensief kan ondersteunen.

''Het Beacon Festival is een gigantisch evenement in het universum van Infinite Lagrange, symboliek voor de mensheid zijn reis door de sterren en een viering van diens aanhoudende voorspoed in het heelal,'' schrijft NetEase Games Senior Global Publishing Director Demi Yan. ''We kijken er naar uit om spelers wereldwijd deel te laten nemen in deze grootste viering, terwijl ze zich onderdompelen in het opwindende nieuwe hoofdstuk van deze game zijn opmerkelijke verhaal.''

0 reacties op "Het is feest in Infinite Lagrange"