hotness 0
news

Hou 29 september in de gaten, voor je het weet is POST VOID voorbij geflitst

Gepost door
op

Het is nog even wachten, maar dan is het zover. Dan kunnen alle remmen los en dan bedoel ik ook echt alle remmen. Gooi de remmen maar weg. POST VOID komt op 29 september uit en wat de makers voor thee hebben gedronken weet ik niet, maar ze hebben er een overactieve agressief fel gekleurde achtbaanrit van gemaakt. In alle haast die ze hadden, is hij al een tijdje uit op de PC, maar snelt deze shooter ook langs de PlayStation consoles en de Nintendo Switch.

Op Steam is de reactie op POST VOID overweldigend positief. De game is een shooter waarbij je ieder level zo snel mogelijk moet uitspelen. Om je health op peil te houden zul je vijanden moeten doodschieten, waardoor er een prachtige balans bestaat tussen het doden van de vijanden en het zo snel mogelijk door het level heen beuken. Als eenmaal het level afgelopen is en jouw adrenaline peil ook weer een beetje gezakt is, kun je het weer opnieuw proberen om zo de leiding over te nemen in de leaderboard.

Voor de eigenaren van de PlayStation 5 is er een dubbele verrassing, de game is volledig gebouwd voor de DualSense controller om de spelervaring nog verder te verhogen.

0 reacties op "Hou 29 september in de gaten, voor je het weet is POST VOID voorbij geflitst"