Kitsune Tails verschijnt volgend jaar

Schattige platformer Kitsune Tails, de opvolger van Super Bernie World, zal in het eerste kwartaal van volgend jaar naar PlayStation 4, PlayStation, Itch.io, Nintendo Switch én Steam komen. Dit nieuws werd bekendgemaakt middels een E3 trailer.

De trailer in kwestie toont hoe heldin Yuzu kostuums gebruikt om verschillende krachten tot uiting te brengen. Als een rijstboer kan ze in de aarde boren en als een witte vos kan ze vijanden in ijspegels veranderen. Dit zijn krachten die ze goed kan gebruiken als ze haar geliefde wil redden en tegelijkertijd haar rol wil vervullen als een boodschapper van godin Inari.

''Liefde neemt vele vormen aan, maar een van de dingen die liefde speciaal maakt is dat het een weg tot zelfrealisatie is,'' vertelt Emma Maassen, oprichter van Kitsune Games. ''Spelers moeten outfits en vaardigheden beheersen om alle verborgen verhaalcontent te vinden en het beste einde te ontgrendelen. En gaandeweg verkennen ze de relatie tussen Yuzu, Akko en Kiri en zien ze hoe de drie vrouwen betere versies van zichzelf worden.

Kitsune Tails zal voor de release een Kickstarter krijgen, die ergens in het vierde kwartaal moet verschijnen.

           
Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner