hotness 0
News

Loba staat klaar om je hart te stelen in Apex Legends Season 5

Gepost door

Het vijfde seizoen van Respawn Entertainments Apex Legends zal de naam Fortune's Favor krijgen en op 12 mei van start gaan op Origin, PlayStation 4 en Xbox One. Dit heeft uitgever Electronic Arts vandaag laten weten.

Seizoen vijf brengt een hoop lekkers naar de battle royale-game, beginnende met een kersverse heldin. Loba is een meesterdief en begaafd vechter, met een persoonlijke vendetta tegen recente toevoeging Revenant. Deze moordmachine was verantwoordelijk voor de dood van haar ouders en staat al jaren op haar radar. Maar pas nu hij de Apex Arena heeft betreden, heeft ze hem gevonden.

Loba is misschien wel de spannendste toevoeging aan Apex, maar ze is zeker niet de enige. Quests, een kersverse spelmodus, klinkt immers ook erg interessant. In Quests gaan spelers op zoek naar zowel antwoorden als schatten om zo een pad af te leggen met een royale beloning aan de finish.

De start van Season 5 luidt tenslotte ook de start van Ranked Leagues Series 4 in. Zoals voorheen is deze tweedelig, beginnende in Kings Canyon en eindigend op World's End. En ook ditmaal worden competitieve spelers die veel tijd investeren extra beloond.

Maak kennis met Loba in deze trailer.

           

0 reacties op "Loba staat klaar om je hart te stelen in Apex Legends Season 5"