MADiSON komt naar meer platformen

Dat horror game MADiSON op den duur naar PC zal komen, is al enige tijd bekend. Het spel heeft al een eigen Steam-pagina, zodat zij die van het genre houden het kunnen wishlisten. Maar uitgever Perp Games heeft laten weten dat het daar niet bij blijft.

Later dit jaar zal het spel namelijk ook op consoles gaan verschijnen, met zowel een fysieke als digitale release voor nader te onthullen platformen. ''Het gebeurt niet vaak dat je een team ziet met zoveel passie en talent ziet. Hun kennis en ervaring met het horrorgenre is gefocust in het maken van MADiSON, een werkelijk baanbrekende game die psychologische horror naar een compleet nieuw level brengt. MADiSON is extreem eng en we kunnen niet wachten om mensen het tragische verhaal van Luca te laten beleven in de komende maanden,'' zegt Rob Edwards, Perp Games CEO.

''Vele jaren geleden, toen ik begon met het spelen van videogames, viel ik compleet voor horror. Van voortdurend sterven in Resident Evil tot doodsbang zijn bij het spelen van de Clock Tower-serie tot meer moderne, psychologische en survival horror games. Ik heb ze allen gevoeld, geleefd, geliefd en geabsorbeerd,'' vertelt CEO van ontwikkelaar BLOOIOUS Alexis Di Stefano. ''MADiSON is ons kindje en we hebben ons hart en ziel gestopt in het maken van een game die je echt angst zal brengen en jouw perspectief uit zal dagen. Onze reis is onvoorstelbaar geweest, geleid door passie en onze ongelofelijke fans, en nu, dankzij ons partnerschap met Perp Games, zijn we heel blij om aan te kondigen dat we MADiSON naar consoles brengen en we onze game naar zoveel meer fans van psychologische en survival horror kunnen verspreiden.''

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner