Mario + Rabbids: Sparks of Hope uit de doeken gedaan

TBA 2022
Strategy
ja
Switch

Ubisoft heeft tijdens de E3 presentatie in samenwerking met Nintendo het gloednieuwe Mario + Rabbids: Sparks of Hope uit de doeken gedaan. Het is de opvolger van het eerder verschenen Mario + Rabbids: Kingdom Battle, wat zowel een kritisch als commercieel succes is gebleken. Mario en de konijnen zijn dus nog niet klaar met elkaar en gaan in 2022 weer op pad.

In de game wordt Mushroom Kingdom achter ons gelaten en gaan we naar een gloednieuw universum. In totaal zal het spel negen personages bevatten. Daar kun je Mario en Luigi natuurlijk al blind invullen, maar verder is het nog een beetje gissen. Bowser lijkt niet zo snel een grote rol van betekenis te spelen. Het is namelijk Cursa die Mario en zijn vrienden dwarszit. Ook de Rabbits-varianten van de Lumas in Mario Galaxy gaan een belangrijke role spelen. Zij zullen namelijkd e Sparks zijn die in de titel verstopt zitten.

Een nieuw deel zorgt ook voor nieuwe gameplay en daar is dan ook aan gedacht. In Kingdom Battle zaten de gevechten goed in elkaar, maar werden de levels met de buizen op een bepaald moment wel wat repetitiever. In Sparks of Hope zullen de levels niet langer lineair zijn. Je bent dus wat vrijer in het kiezen. Ook zouden de 'rasterbewegingen' verleden tijd zijn. Dit is opmerkelijk in een turn-based game, dus wij zijn erg benieuwd hoe dit uitpakt. Verder ligt de focus op de singleplayer, maar worden multiplayermodi als in Kingdom Battle niet van tevoren uitgesloten.

Discord

EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner