hotness 0
Final Fantasy VII: Rebirth Cover
News

Matt Mercer zal Vincent Valentine gaan vertolken in Final Fantasy VII: Rebirth

Dat wist hij in eerste instantie zelf niet eens

Gepost door

Wie na het voltooien van Final Fantasy VII: Remake aandachtig op de credits heeft gelet, zal allicht hebben gezien dat Matt Mercer enkele rollen in de Engelse dub van de game mocht voltooien. Voor het tweede deel mag hij echter een belangrijker karakter tot leven brengen.

Mercer, waarschijnlijk het bekendst als de Dungeon Master van D&D-serie Critical Role, had auditie gedaan voor de rol van Vincent Valentine, waarbij hij ''als zijn energie had gegeven''. Helaas leek dat niet voldoende. Na negen maanden stilte kreeg hij eindelijk reactie, met wederom het verzoek om naamloze NPC's zoals de Wall Market Thug uit het eerste deel in te spreken.

Wat hij toen nog niet wist, is dat hij in de maling werd genomen. Eens hij begon met de opnames, veranderde het script plotseling alvorens het scherm op zwart ging. Dat hoe hij leerde dat hij de auditie had gewonnen en de rest van de sessie Valentine zou gaan inspreken.

Geruchten hierover gingen al langer op social media, maar tijdens een panel op New York Comic Con heeft hij het officieel gemaakt. Een opname daarvan kun je hieronder zien.

0 reacties op "Matt Mercer zal Vincent Valentine gaan vertolken in Final Fantasy VII: Rebirth"