Microsoft Flight Simulator geeft je een nieuwe reden om over je eigen huis te vliegen

Microsoft Flight Simulator
18/08/2020
Simulation
nee
PC

Vrijwel elke speler van Microsoft Flight Simulator zal het ooit gedaan hebben: zijn eigen woonplaats of zelfs huis zoeken in de game. Maar de Benelux was niet zo goed in het spel uitgewerkt als dat andere gebieden soms waren, tot onze grote spijt.

Dit gemis wordt goed gemaakt met World Update IV, die verbeterde versies van Frankrijk, Luxemburg, Nederland én België introduceert. Grote steden Parijs en Amsterdam zijn tot in detail nagebouwd dankzij verbeterde digitale hoogtegegevens, luchtfoto's en 3D fotogrammetrie, inclusief hun iconische vliegvelden, en ruim honderd andere luchthavens hebben eveneens een opknapper gekregen. Dat is echter slechts het begin.

Plaatsen zoals musea, windmolens, stadions, kastelen en monumenten, herkenningspunten voor zij die met het vliegtuig reizen, hebben een make-over gekregen waardoor ze veel meer in het oog springen wanneer je ze passeert in je mechanische vogel. Bovendien is het spel na het installeren van de update ook in het Nederlands te spelen. Dus? Waar gaat de reis vandaag heen?

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner